FRANSĒ KOTLETĒ TIEVĒ
Sastāvdaļas:
500 g liellopa maltā gaļa
250 g vājpiena biezpiens
1 ola garšvielas
sīpoli vai ķiploki
Sākam:
Malto gaļu, biezpieniņu, oliņas, garšvieliņas, sīpoliņus vai ķiplokus rūpīgi samīca un veido bumbveidīgas kotletītes. Cepamo pannu izklāj ar sīpolu šķēlēm, pārkaisa garšvieliņas, pielej nedaudz ūdentiņa, kārto kotletītes. Sautē uz mazā uguntiņa, līdz gatavas. Kotletītes nevajag grozīt. Pannā var kārtot – sīpoliņus, papriku, tomātus, kāpostus, bet man patīk zaļās pupiņas. Ļoti vienkārši pagatovoju tās un sanāca labs diētiskais garnīrs.
Bon appetit!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru