sestdiena, 2013. gada 20. aprīlis

Samnieces noslēpums

Burkānu rausis 

   Pagatavošana:
  Apelsīniem norīvē oranžo miziņu, izspiež suliņu. Samaisa miltus ar cepamo pulveri, sāli, kanēli un vanilīnu un pievieno uz sakņu rīves sarīvētus burkāniņus, gabaliņos sagrieztus āboliņus, apelsīnu miziņu, rozīnes un ķirbja sēklas. Citā traukā samaisa eļļu, suliņu, sakultu oliņu ar cukuru un maisa, līdz cukurs izkusīs. Lej eļļas maisījumu miltos, kārtīgi samaisa, līdz veidojas viendabīga masa. Liek mīklu ietaukotā veidnē un cep 180 °C 50-60 min. Atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru.
  
  Ļoti brīnišķīga recepte. Bon appetit!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru