trešdiena, 2013. gada 24. aprīlis

Spināti rullē!!

 

Veselīgā rulete

 

  Nakamā tievešanas diena. Nolēmu pagatavot šitātu štellīti. Špināti man garšojuši vienmēr, ceru, ka Jums arī, tāpēc sākam...

Vajadzēs:
250 gr spinātu
pētersīļi
dilles
1 ola, 5 olu baltumi, garšvielas

Pagatavošana:
  Virtuves kombainā sasmalcina visus spinātiņus un zaļumiņus, pievieno oliņu un olu baltumiņu, garšvielas. Visu kārtīgi saputo. Lej masu uz plāts (visērtāk uz silikona paklājiņa vai der arī cepampapīrītis), izlīdzina kantainā formā un cep gatavu. Apmēram 170-180 grādiņos.
  Gatavu atdzesē un uz atdzisuša smērē tunča-olu-avokado pastu. Vai, protams, jebkuru citu masu, pēc izvēles.

Pastai vajadzēs:
1 avokado
1 tuņča bundža savā sulā
1 vārīta oliņa
3 olu baltumi
1 sīpols, nedaudz citrona sulas, sāls, pa virsu citronpipariņi...
  Tuncim nolej šķidrumiņu, avokado un tunci saspaida, sīpolu smalki sagriež, olas sarīvē uz smalkās rīves vai saspaida ar dakšiņu, tad vēlreiz visas sastāvdaļas sablendē. Ja vēlas, var to sajaukt arī ar dabīgo jogurtu (labs ir EKO jogurts). Sarullē un liek galdā. 
  
Bombīgā recepte, vai nē? 

 Bon appetit!

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru