Biešu kotletītes
Nu ko? Bietes? Jā, bietes! Turpinam tievēt. Uzstādīju sev mērķi - nomesties svarā līdz vasarai. Nost ar konfektēm un saldiem ēdieniem. Vakar man sākās jaunā dzīve! Tagad gatavošu tikai veselīgus ēdienus un paskatīsimies kā man veiksies.
Vajadzēs:
200 gr. svaiga, smalki sarīvēta biete
1 ola
1. ēd.k. mannas
2-4 daiviņas sasmalcināta ķiploka
škipsniņa sāls
Pagatavošana:
Sasmalcina svaigas bietes. Ja tās ir sulīgas, tad lieko šķidrumiņu caur sietu notecina, pievieno ķiplociņus un sāli. Pievieno sakultu oliņu un mannu. Atstājam lai uzbriest. Masai jābūt līdzīgai kartupeļu pankūku masai. Ja masa liekas par šķidru, tad var pievienot vēl nedaudz mannas. Uzkarsē pannu un masu uzliek ar ēdamkaroti plānā kārtā, apcep no abām pusītēm. Var pievienot piedevas, var izmantot skābu krējumu, labi garšo ar rudzu maizi.
Bon appetit!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru