Ķirbja sacepums ar gaļinu
Sveiki! Šodien gatavosim kaut ko ļoti interesantu. Ņemsimies ar ķirbji. Netiekšu, ka ļoti viegls uzdevums, bet nav jau nekāds nepaveicams. Pēc sākumam par manu tievēšanu. Vispār man iet ļoti labi. Laika periodā no 20. aprīļa līdz 5. jūnijam nogāja nost 11.4 kilogrami! Tā kā esmu kau tuvu savam mērķim un drīz jau varēs braukt uz Jūrmālu sauļoties. Daudz palīdzēja uztura bagātinātais Green Coffee. Domāju, ka pasūtīšu vēl. Kur palikuši mūsu ķirbji?
Sastāvdaļas:
1kg ķirbītis
250g maltas gaļas
50g sviesta
2 ēd.kar. miltu
3 vid.lieluma tomāti
sīpols
sāls
pipari
zaļumi
Pagatavošana:
Ķirbīti nomizo, sagriež 1cm biezās šķēlītēs, pārkaisa ar sāli, ļaujam pastāvēt. Tad apviļā miltos un apcep.
Malto gaļu samaisa ar apceptiem sīpolīšiem. Pīles veidnē liek kārtām apceptos ķirbjus un gaļu. Sāli,piparus katrā kārtā. Pa virsū liek sagrieztus tomātiņus un sviesta piciņas.Uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī apmēram pusstundu. Gatavu pārkaisa ar zaļumiem. Pasniedz karstu. Nu re! Diezgan labi sanāca.
Bon appetit:)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru